Ha nem látja a képeket, kattintson az alább kiválasztott nyelvre.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
16.12.2013
Egy hét az Üzleti Asszisztens Plusszal
Hogyan könnyítheti meg az Üzleti Asszisztens Plusz az Ön napját?
Minden napját.

Az Üzleti Asszisztens Pluszt az Ön napi igényeinek a figyelembevételével alakítottuk ki. Bár ezek az eszközök nem dolgoznak Ön helyett, jelentősen megkönnyítik az Ön munkáját. Hogyan használható fel az Üzleti Asszisztens Plusz?

E heti tippek az Üzleti Asszisztens Pluszhoz:

Hétfő
Ne feledje a motivációt!

A Contact Centre segítségével e-kártyákat küldhet csapatának és ügyfeleinek, és ez emlékeztetni fogja Önt arra, hogy mi a hálózati marketing előnye - kapcsolatok építése!

Kedd
Szervezze meg prezentációit!
Az ACN Web Conferencing segítségével rögzítse a következő prezentációt, majd "bemelegítésként" küldjön rövid videót jelöltjeinek, mielőtt személyesen elmagyarázná nekik a részleteket.
Szerda
Töltse fel csapatát energiával!

Tökéletesítse vezetői ismereteit a SUCCESS on Demand exkluzív tartalmával. Szeretné megismerni az eszköz tartalmát? Ide kattintva megtanulhatja, hogy alakíthatók ki jól működő, bizalmon alapuló kapcsolatok.

Csütörtök
Mutassa be a Lehetőséget!
Szervezzen kötetlen találkozókat és személyesen mutassa be jelöltjeinek az ACN-t, az ACN2Go iPad alkalmazás segítségével. A személyes kapcsolat fontos a bizalomépítés során, és ebben segítik Önt a szakszerű videók és anyagok.
Péntek
Érje el céljait!
Az Alsóvonali Jelentés segítségével nyomon követheti szervezete fejlődését, és megtervezheti, hogy miként érhetők el legkönnyebben a céljai.

"Könnyű megsokszorozni erőfeszítéseinket, mert az eszközök néha önmagukban elvégzik a munkát! Az ÜA Plusz szakszerű képet mutat a társaság és köztünk fennálló partnerkapcsolatról.”
Richard Rew és Patricia Mendoza - az ACN Bajnokok Köre tagjai és RVP Képviselők

Üzleti Asszisztens Plusz - a profi üzletért! A SUCCESS on Demand segítségével az ACN folyamatos inspirációt biztosít, az ACN Web Conferencing pedig kapcsolatot ajánl Ön, a csapata és a jelöltjei között, bárhol is tartózkodjanak. A Contact Centre segítségével Ön könnyebben felkeltheti az érdeklődést az üzlet iránt. Regisztráljon még ma, és használja ki ezeket a nagyszerű előnyöket!

Az ára mindössze havi 4100 forint (+ áfa)!

Ezenkívül mostantól december 31-ig Ön
két (2) „preferált” Ügyfélpontot
kap, ha megrendeli az
Üzleti Asszisztens Pluszt
, vagy arra vált!

Látogasson el az Eszközök rovatba a MyACN Képviselőknek webirodában további információkért.

Ha az Üzleti Asszisztens jelenlegi előfizetői szeretnének az Üzleti Asszisztens Plusz szolgáltatásra váltani, akkor látogassanak el a MyACN Képviselőknek webiroda Preferenciák oldalára, majd válasszák az Előfizetések rovatot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Üzleti Asszisztens Plusz előfizetői körében az ACN Contact Centre felváltja a jelenlegi Videó Email és Jelöltjelentés eszközöket. Amikor Ön az Üzleti Asszisztens Pluszra vált, a Jelöltjelentésben szereplő partnerek importálhatók az új ACN Contact Centre-be. Az Üzleti Asszisztens Plusz új eszközeinek teljes frissítése kb. 12 órát vesz igénybe.

Az ACN Contact Centre, a SUCCESS on Demand és az ACN Web Conferencing (üzemeltetője az Any Meeting) weboldalak egyelőre csak angolul érhetők el. Az ACN Contact Centre-ben rendelkezésre álló marketinganyagok angol, francia és spanyol nyelven érhetők el. Néhány videó olasz és magyar nyelven is elérhető.

www.acneuro.com
www.acnevents.eu



Az ACN európai szolgáltatása
Marketingtevékenységünk az Ön jóváhagyásán alapul. Ha nem kívánja megkapni ezeket az email üzeneteket, kérjük, menjen a MyACN felső navigációs sorában található Preferenciák rovatra, kattintson az ACN in Action gombra (baloldai navigációs sáv), törölje a jelölést a kívánt ország vagy országok mellől, majd kattintson a küldés gombra. Ezzel törli nevét a címzetteink listájáról.

Ha azt szeretné, hogy a fenti üzeneteket és egyéb fontos, Ön által kért ACN emaileket ne utasítsa el az Ön SPAM szűrője vagy azok ne kerüljenek a "levélszemét" mappába, egyszerűen helyezze feladó címünket (acnnewsupdate@acnemail.com) saját címjegyzékébe.

© 2013, ACN Europe B.V.