06.01.2016
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português

Ny i ACN? Få fordel af specialprisen
til den internationale kongres i Barcelona

Specialpris for nye Team Trainers ved forhåndstilmelding!

Det er blevet tid til forhåndstilmeldingen til den kommende internationale kongres i Barcelona. Kongressen finder sted i perioden fra den 4. til den 6. marts 2016.

Vores internationale arrangementer giver dig de bedste forudsætninger for at udvide din forretning og opleve ACN-muligheden i det mest overbevisende miljø overhovedet. De giver også deltagerne en klar forståelse af ACN's vision – i dag og fremover.

Hvis du har etableret din egen ACN-forretning inden for de seneste tredive (30) dage, er du berettiget til specialprisen ved den internationale kongres i Barcelona. Ved forhåndstilmelding til den internationale kongres i Barcelona sparer du EUR 60 i forhold til prisen på stedet.*

Deltag i ét af ACN's spændende internationale arrangementer, og invester i din fremtid i dag.


Køb din billet nu!
Specialprisen for NYE Team Trainers ved forhåndstilmelding
er EUR 139 (inkl. moms)
Prisen på stedet er EUR 199

Du kan tilmelde dig på tre forskellige måder:

  1. Log på IBO Back Office, og gå til siden Arrangementer - Europa for at tilmelde dig online.
  2. Download blanketten til forhåndstilmelding på www.acnevents.eu - ACN's online arrangementsbrochure.
  3. Forhåndstilmeld dig på din mobilenhed på www.acnreg.eu.

* Dette specialtilbud kan benyttes af alle europæiske Team Trainers, som forhåndstilmelder sig arrangementet i Barcelona inden for deres første 30 dage fra de startede deres ACN-forretning. Prisen gælder indtil den 2. marts 2016.


Klik her for at se onlineudgaven af brochuren om arrangementet i Barcelona, og få alle oplysninger om den kommende internationale ACN-kongres

En tjeneste under ACN Europe
Vi udøver markedsføring med tilladelse. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mailmeddelelser, skal du gå til afsnittet Indstillinger, som du finder i menuen øverst i skærmbilledet IBO Back Office. Klik på ACN in Action (i venstre side), fravælg de lande, du ønsker at udelade, og klik derefter på Send. Derved bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå, at denne og andre vigtige e-mails fra ACN, som du har bedt om at modtage, bliver afvist af dit SPAM-filter eller dirigeret til din mappe med "junk-mail", skal du blot føje vores afsenderadresse (acnnewsupdate@acnemail.com) til din adressebog.

© 2016, ACN Europe B.V.