01.11.2009
English Dansk

Danmark: Kom hurtigt i gang med ACN’s bonustilbud!

ACN hjælper med til at skabe fremdrift i din forretning med disse utrolige bonustilbud, der er udarbejdede til helt nye repræsentanter. Se nærmere oplysninger herunder.

Nyt Team Coordinator bonustilbud
Kvalificér dig som Team Coordinator i løbet af dine første 90 dage og få en bonus på DKK 74.000,-*

* TC med en startdato mellem den 1. juli 2009 og den 31. december 2009 er berettigede.
TC skal opretholde TC-kvalifikationer i 90 dage og kan ikke falde tilbage på en frist til genkvalificering i dette tidsrum. Bonusser udbetales efter 90 dage.

Nyt 4 Regional Vice President bonustilbud
Kvalificér dig som 4RVP i løbet af dine første 12 måneder og tjen en bonus på DKK 370.000,- *

* 4*RVP med en startdato mellem den 1. januar 2009 31. december 2009 er berettigede. 4*RVP skal opretholde 4*RVP-kvalifikationer i 90 dage og kan ikke falde tilbage på en frist til genkvalificering i dette tidsrum. Bonusser udbetales efter 90 dage.

ACN annoncerer desuden forlængelsen af hurtigstart-bonus, kundebonus og videotelefon-salgsbonus.

Nye repræsentanter med en startdato mellem den 1. november og den 30. november 2009 bliver tilbudt følgende bonusordninger:

Hurtigstartbonus – forlænget til den 30. november
Nye repræsentanter, der kvalificerer sig som ETT inden for deres første 30 dage, bliver belønnede med en bonus på DKK 750,-.

Nye repræsentanter, der opnår 20 point og kvalificerer sig som ETT inden for deres første 30 dage bliver belønnede med en ekstra bonus på DKK 2.250,- hvilket i alt giver DKK 3.000,-!

Kundebonus – forlænget til den 30. november
ACN belønner nye repræsentanter for deres indsats med kundeformidling med en bonus på DKK 3.000,- for at opnå 40 point inden for den nye team trainers første 30 dage.

Bemærk: En ny repræsentant kan kvalificere sig til enten hurtigstart- eller kundebonus-tilbuddet, men ikke begge dele.

Videotelefon salgsbonus – forlænget til den 31. december
Du tjener en salgsbonus på DKK 200,- for hver videotelefon du sælger! Og bonustilbuddet stopper ikke der. Din upline TC eller 3*RVP i din upline vil også tjene DKK 50,- og din upline 4*RVP eller SVP vil også tjene DKK 50,- hver gang du sælger en videotelefon!

Med andre ord: når en TT, ETT eller ETL sælger en videotelefon til en kunde, tjener vedkommende DKK 200,- mens DKK 50,- bliver givet i belønning til din kvalificerede upline TC eller 3*RVP og DKK 50,- til din kvalificerede upline 4*RVP eller SVP. Når en TC eller en 3*RVP sælger en videotelefon til en kunde, tjener vedkommende DKK 250,- og upline 4*RVP eller SVP tjener DKK 50,-. En 4*RVP eller SVP, der sælger en videotelefon til en kunde, tjener i alt DKK 300,-.

Bonus bliver udbetalt cirka 14 til 21 dage efter modtagelse af en betalt bestilling. ACN forbeholder sig retten til at tilbagetrække en bonus, hvis det viser sig, at det ikke var en gyldig, betalt bestilling.

Team-kundeformidlingsbonus
Bemærk at Team Kundeformidlingsbonusser forbliver uændrede i november måned.

Følg med
Den mest effektive måde til at følge dine kunder og tilsvarende point på er ved at gå til din personlige kundeliste. Den personlige kundeliste (PKL) findes på MitACN for repræsentanter og giver dig mulighed for at kontrollere status på hver enkelt af dine personlige kunder.

Dette er en service fra ACN Europe
Vi praktiserer markedsføring med tilladelse. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mail-meddelelser, bedes du gå til sektionen med ’Indstillinger’, som du kommer til gennem menuen i toppen af MitACN. Klik på ’ACN in Action’ (i venstre side), fravælg de lande du ønsker at udelade, og klik herefter på send. Hermed bliver du fjernet fra vores modtagerliste.

For at undgå at denne og andre vigtige ACN e-mails, som du har bedt om, bliver afvist af dit SPAM-filter eller omdirigeret til din ’junkmail-mappe’, skal du bare tilføje vores afsenderadresse acnnewsupdate@acnemail.com til din adressebog.

© 2009, ACN Europe B.V.