23.09.2008
Dansk Deutsch English Español Français Italiano Nederlands Norsk Polski Português Svenska

Internationaal trainingsevenement in Rotterdam - mis de kans om het hoofdkantoor van ACN Europe te bezoeken niet!

Het volgende internationale trainingsevenement vindt plaats in Rotterdam. Dit is de perfecte kans om een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor van ACN Europe in Amsterdam, dus meld u aan voor een van de rondleidingen. De rondleidingen zullen worden gegeven in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Pools.

Als u zichzelf of een groep wilt aanmelden voor een rondleiding op 23, 24 en/of 27 oktober neemt u contact op met de vertegenwoordigersservice. Zorg dat u de volgende informatie bij de hand hebt voor uzelf en eventuele anderen die u aanmeldt:

    • Vertegenwoordiger (Team-ID)/Gast
    • Voor- en achternaam
    • E-mailadres
    • Voorkeurstaal voor rondleiding
    • Voorkeurstijd voor rondleiding

Klik hier voor een volledig overzicht van de tijden waarop de rondleidingen plaatsvinden en de beschikbare talen. Als u Engels spreekt, verzoeken wij u een Engelstalige rondleiding te volgen om plaats te maken in de anderstalige groepen voor mensen die geen Engels spreken.

U en/of uw groep wordt alleen aangemeld voor een rondleiding als alle bovenstaande informatie is doorgegeven aan ACN door contact op te nemen met de vertegenwoordigersservice. Alleen vertegenwoordigers wier boekingen zijn bevestigd, kunnen deelnemen aan de rondleidingen.

Mis de kans niet om een bezoek te brengen aan het hoofdkantoor van ACN Europe! Bel vandaag nog en meld u aan!

Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen, en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op onze mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnews@acninc.com toe aan uw adresboek.

Copyright © 2008, ACN Inc.