Zijn de afbeeldingen niet zichtbaar? Klik dan op uw taal hieronder.
Deutsch English Español Français Italiano Magyar Nederlands Polski Português
24.02.2014
Gaat u naar de internationale conventie in Rotterdam?

“U zult nooit de persoon worden die u wilt zijn als u blijft waar u zich bevindt” – Larry Raskin

ACN wenst u allen een opwekkend en vermakelijk evenement in het weekend van 28 februari tot en met 2 maart. Om u een aangename en stressvrije ervaring te bezorgen volgen hier enkele nuttige tips.

Adres locatie - Hoofdingang
Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Houdt u er rekening mee dat u het Ahoy dient binnen te komen via de hoofdingang van het Ahoy PLAZA (niet de hoofdingang van de Ahoy Arena).

Inschrijfbalie
Ahoy - Zaal 3

De inschrijfbalie bevindt zich in zaal 3 en kan eenvoudig gevonden worden door het volgen van de borden die strategisch door het hele gebouw heen zijn geplaatst. Het hoofdevenement zal plaatsvinden in de arena, die u via het PLAZA bereikt.

Schrijf u in op donderdagavond om te voorkomen dat u in de rij moet wachten
U kunt zich inschrijven en uw polsbandje en headset voor de tolkendienst (indien vooraf besteld) ontvangen op donderdagavond bij de inschrijfbalie van 18:00 tot 20:00 uur.

Vergeet niet uw identiteitsbewijs met foto mee te nemen samen met uw afgedrukte badge/toegangsbewijs. De naam op uw identiteitsbewijs moet overeenkomen met uw afgedrukte badge/toegangsbewijs. Een paspoort of rijbewijs heeft de voorkeur.

Headsets voor tolkendienst
Indien u vooraf een headset voor de tolkendienst heeft besteld, dient u het vóór 11:00 uur op zaterdag 1 maart op te halen. Anders zal uw bestelling worden geannuleerd en zullen er geen terugbetalingen worden gedaan.

Er is een borg van € 20 (alleen in contanten) vereist voor uw headset voor de tolkendienst. U wordt verzocht een briefje van € 20 mee te nemen wanneer u uw headset ophaalt. U dient uw apparaat met koptelefoon te retourneren om uw borg van € 20 op zondag terug te krijgen.

Filmopnames niet toegestaan
Het is met geen enkel opname-apparaat toegestaan filmopnames te maken van dit evenement. De video met hoogtepunten van het evenement zal beschikbaar zijn voor gebruikers van Uw zakelijke assistent Plus en te zien zijn in de volgende editie van ACN SUCCESS Monthly. PERSONEN DIE FILMOPNAMES MAKEN VAN DIT EVENEMENT, ZAL WORDEN VERZOCHT DE ZAAL TE VERLATEN.

Kledingvoorschrift
Business casual is het kledingvoorschrift gedurende het evenement.

Waar laat u uw bagage?
Houd rekening met andere gasten en neem geen bagage of andere grote tassen mee naar de centrale arena. Gelieve uw bagage in het hotel achter te laten.

Er zullen garderobefaciliteiten beschikbaar zijn in het gebouw. Deze vindt u bij binnenkomst in het PLAZA-gedeelte. Er zal geen bagage toegestaan worden in de arena.

Bent u nog op zoek naar een hotel?
ACN heeft een speciaal tarief geregeld voor vertegenwoordigers bij de Accor- en SS-hotels in Rotterdam. Ga naar de online-evenementenbrochure van Rotterdam voor meer informatie.

SS Rotterdam - 10% korting op het best beschikbare tarief
Accor - 10% korting op het best beschikbare tarief

Programma evenement
Donderdag 27 februari 
Inschrijving vindt plaats van 18:00 tot 20:00 uur in Ahoy, zaal 3.

Vrijdag 28 februari 
Inschrijving begint om 09:00 uur in Ahoy, zaal 3
Evenement begint om 14:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Zaterdag 1 maart 
Inschrijving vindt plaats van 08:00 tot 18:00 uur in Ahoy, zaal 3.
Evenement begint om 09:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Zondag 2 maart 
Inschrijving vindt plaats van 08:00 tot 10:00 uur in Ahoy, zaal 3.
Evenement begint om 09:00 uur en eindigt om 13:00 uur.

Steun Ronald McDonald House Charities
Toon uw grootmoedigheid en draag een steentje bij! De bedrijfscultuur van ACN is gebaseerd op het principe van geven en door het steunen van Ronald McDonald House Charities wil ACN families met zieke kinderen helpen en hun last verlichten.

Ieder jaar organiseert ACN verschillende internationale trainingsevenementen verspreid over de hele wereld. Bij ieder evenement zullen aanwezige vertegenwoordigers worden gevraagd een donatie te doen aan Ronald McDonald House Charities.

Ronald McDonald House Charities zal vertegenwoordigd zijn tijdens de internationale conventie in Rotterdam en wij willen u graag om een donatie vragen voor het steunen van dit goede doel.

Uw steun wordt zeer op prijs gesteld en het gedoneerde bedrag zal door de medeoprichters van ACN zelf worden verdubbeld.

De medeoprichters en iedereen van ACN kijken ernaar uit ú te zien in Rotterdam!

Haast u! U heeft niet veel tijd meer!
De speciale prijs voor vooraf inschrijven bedraagt € 169 (inclusief BTW)
tot middernacht op woensdag 26 februari 2014

De prijs aan de zaal bedraagt € 199.

Er zijn twee manieren om u vooraf in te schrijven:

  1. Meld u aan bij MijnACN voor vertegenwoordigers en ga naar de pagina Evenementen - Europa om u online in te schrijven.
  2. Download het inschrijfformulier op www.acnevents.eu - de online-evenementenbrochure van ACN.

Klik op onderstaande banner om de online-evenementenbrochure van Rotterdam te bezoeken voor alle informatie rond de komende internationale conventie van ACN.

Online-evenementenbrochure

www.acneuro.com
www.acnevents.eu




Service van ACN Europe
Wij maken gebruik van permission marketing. Als u deze e-mailberichten niet wilt ontvangen, gaat u naar MijnACN voor vertegenwoordigers. Daar klikt u bovenaan de pagina op Voorkeuren en vervolgens op ACN in Action (aan de linkerzijde van de pagina). Verwijder de vinkjes bij het land/de landen waarvoor u geen ACN in Actions meer wilt ontvangen en klik op Indienen. U staat voor het (de) betreffende land(en) dan niet langer op de mailinglist.

Om te voorkomen dat dit bericht en andere belangrijke e-mailberichten van ACN worden geweigerd door uw SPAM-filter of in de map met ongewenste post terechtkomen, voegt u het e-mailadres acnnewsupdate@acnemail.com toe aan uw adresboek.

© 2014, ACN Europe B.V.