Valósítsa meg álmait
az ACN-nel!

Magyarország

Független Vállalkozói (FV) Jelentkezés és Szerződés

Ha Ön Team Trainer (TT) pozícióban indul, Team Trainer Kezdőkészlettel segítjük az ACN üzlet sikeres kezdését és építését. Ezenkívül a következő eszközöket veheti igénybe:

  • Marketingeszközök és termékminták
  • Személyes Online Shop
  • Globális üzletépítési lehetőség 25 országban
  • Benevita és Aluminé termékek kedvezményes áron
  • Szintlépésekkel növekvő kompenzáció
  • FV Webiroda és támogatás
  • Lehetőség gyors kezdési bónusz szerzésére
  • Lehetőség új Független Vállalkozók szponzorálására

Ha Ön Értékesítési Tanácsadóként (ÉT) kezd, szintén jogosult a kedvezményes árakra és személyes Online Shop nyitására, azonban: csak a saját országában szerezhet ügyfeleket, más országokban nem, továbbá nem szponzorálhat új Vállalkozókat.

Mi szükséges ahhoz, hogy Független ACN Vállalkozóvá váljak?

A Független ACN Vállalkozóvá válás és az ACN üzlet kezdése egyszerű. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

Milyen egyéb előírások vonatkoznak a Független Vállalkozóvá válásra?

Ha Ön magánszemélyként jelentkezik, előírás, hogy Magyarország állampolgára vagy legális tartózkodásra jogosult legyen, és rendelkezzen munkavállalási engedéllyel. Ha Ön cégként jelentkezik, be kell nyújtani az ACN-hez az Ön országában előírt üzleti dokumentumokat. További részletek a Szabályzatban találhatók.

Mikor kezdhetem az ACN üzletet?

Ön akkor kezdheti az ACN üzletet, amikor megkapta a Vállalkozói Azonosítót, abban az esetben is, ha a Jelentkezése még nem lett jóváhagyva. A forgalmazó státusz akkor lép hatályba, amikor Ön megkapja a visszaigazoló email-t az ACN-től. A Jelentkezést általában 24 órán belül hagyjuk jóvá, kivéve, ha további adatok szükségesek (pl. személyi igazolvány vagy üzleti dokumentumok másolata). A visszaigazoló email tartalmazza a Jelentkezést, a Feltételeket, a Szabályzatot és a Kompenzációs Tervet. A fenti dokumentumokat érdemes megőrizni.

Hogyan használja fel az ACN a személyes adataimat?

Hogyan használja fel az ACN a személyes adataimat?
Tudatában vagyunk annak, hogy fontos a személyes adatok védelme, ezért gondoskodunk arról, hogy azokat biztonságos helyen tároljuk és az Ön kérésének megfelelően használjuk fel. Kérjük, olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat, amelyben ismertetjük, hogy az ACN miként gyűjti, használja fel és védi az Ön személyes adatait.

Mi történik, ha meggondolom magam?

Ön az aláírástól számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a jelen Szerződéstől. Ez az „Elállási Időszak”. Ha elállási jogával szeretne élni, az Elállási Időszak lejárta előtt írásban kell értesítenie bennünket erről a döntéséről. Ennek érdekében kérjük, keresse fel az ACN Vállalkozói Szolgálatát postán vagy email-ben. Ön igénybe veheti a visszaigazoló e-mailhez mellékelt Elállásinyilatkozat-mintát az elállásra vonatkozó döntése bejelentéséhez, ez azonban nem kötelező. Elállás esetén az ACN visszatéríti az Ön által teljesített kifizetéseket attól a dátumtól számított 14 napon belül, amikor Ön értesített bennünket a döntéséről. Ellenkező megállapodás hiányában az ACN az Ön által teljesített fizetési módnak megfelelően fizeti a visszatérítést. További információk a Feltételekben találhatók.