Elävää elämää
ACN:n kanssa!

Suomi

Independent Business Owner (IBO) hakemus ja sopimus

Kun aloitat Team Trainer:na (TT), autamme saamaan ACN-yrityksesi pystyyn ja pitämään sen toiminnassa Team Trainer -aloituspaketin avulla. Saat myös seuraavat edut:

  • Markkinointityökalut ja tuotenäytteitä
  • Oman verkkokaupan
  • Globaalin liiketoimintamahdollisuuden 25 maassa
  • Alennetut hinnat Benevita- ja Aluminé-tuotteista
  • Lisäpalkkiot edetessäsi ansaittuihin asemiin
  • Käyttöoikeudet IBO Back Office -sivuun ja tukeen
  • Mahdollisuuden pikastarttibonuksiin
  • Mahdollisuuden sponsoroida uusia IBO:ja

Jos päätät aloittaa Sales Consultant:na (SC), voit silti hyötyä edullisemmista tuotehinnoista ja saat oman verkkokaupan; rajoituksena on kuitenkin se, että voit hankkia asiakkaita ainoastaan omassaa maassa, et globaalisti, etkä voi sponsoroida uusia IBO:ja.

Mitä tarvitsen ryhtyäkseni ACN IBO:ksi?

ACN IBO:ksi ryhtyminen ja ACN-liiketoiminnan aloittaminen on helppoa. Toimi seuraavasti:

Onko IBO:ksi ryhtymisellä muita vaatimuksia?

Jos rekisteröidyt yksityishenkilönä, sinun täytyy olla Suomen kansalainen tai laillinen asukas ja sinulla täytyy olla työlupa. Jos rekisteröidyt yrityksen nimissä, sinun täytyy toimittaa ACN:lle omassa maassasi vaaditut yrityksen tiedot. Saat lisätietoja käytännöt ja toimintaohjeet.

Milloin voin aloittaa ACN-liiketoimintani?

Voit aloittaa ACN-liiketoimintasi heti, kun saat Business ID:si– vaikka hakemuksesi käsittely olisi edelleen kesken. Edustajuutesi astuu voimaan, kun saat vahvistussähköpostin ACN:ltä. Yleensä hakemusten hyväksyntä kestää alle 24 tuntia, ellemme tarvitse sinulta lisätietoja (esimerkiksi kopiota henkilöllisyystodistuksesta tai muista tiedoista tai yrityksesi tietoja). Vahvistussähköpostisi sisältää kopiot hakemuksesta, sopimusehdoista, käytännöt ja toimintaohjeet sekä palkkiojärjestelmän. Säilytä nämä tiedot tallessa itselläsi.

Mitä ACN tekee henkilökohtaisilla tiedoillani?

Ymmärrämme henkilötietojen suojan olevan tärkeää. Siksi varmistammekin niiden turvallisuuden ja käytämme niitä vain toiveidesi mukaisesti. Tietosuojatiedoistamme saat lisätietoja siitä, miten ACN kerää, käyttää ja suojaa henkilökohtaisia tietojasi.

Mitä teen, jos muutan mieltäni?

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän sisällä syytä ilmoittamatta. Tätä aikaa kutsutaan peruutusjaksoksi. Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, sinun on ilmoitettava siitä ottamalla yhteyttä ACN:n IBO-palveluun postitse tai sähköpostitse. Voit käyttää vahvistussähköpostisi liitteenä toimitettavaa peruuttamislomakemallia ilmoittaaksesi meille päätöksestäsi vetäytyä, mutta tämä ei ole pakollista. Jos peruutat tämän sopimuksen, ACN hyvittää kaikki maksamasi maksut 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit meille peruutuksestasi. Maksamme hyvityksen sinulle samalla maksutavalla, jolla itse maksoit meille, ellemme sovi keskenään muuta. Saat lisätietoja sopimusehdoista.